Week van de mkb-vriendelijkste gemeente

MKBuzz bezoekt vier regiowinnaars
Welke gemeente heeft het beste beleid voor ondernemers? MKB-Nederland heeft begin oktober de winnaars van elke provincie bekendgemaakt. Op 22 en 23 oktober krijgen de vier regiowinnaars bezoek van de MKBuzz.

MKB-Nederland gaat met de winnende gemeentes uit de regio's noord, oost, west en zuid de voorrondes in. Tijdens de Week van de Ondernemer in Amsterdam op 28 november wordt bekendgemaakt welke gemeente dé titel van mkb-vriendelijkste gemeente van Nederland krijgt. Dan wordt ook bekendgemaakt welke gemeente de prijs voor de beste grote gemeente (G36) krijgt.

MKBuzz
Houd deze website in de gaten om te zien welke gemeentes regiowinnaar zijn geworden. Vanuit de MKBuzz worden hangouts uitgezonden met de winnende gemeentebesturen en ondernemers uit deze gemeentes.