Waar stopt de MKBuzz? Finalisten MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland 2013

Dinsdag en woensdag rijdt de MKBuzz door Nederland om de vier regiowinnaars van de verkiezing mkb-vriendelijkste gemeente op te zoeken. Tijdens een live-uitzending zullen burgemeesters en wethouders hun prijs in ontvangst nemen. De vier zijn daarmee ook kanshebbers in de landelijke finale op 28 november in Amsterdam. Net als twee jaar geleden is er ook deze editie een aparte prijs voor de best presterende stad (G36).

MKB-Nederland organiseert dit jaar voor de derde keer de tweejaarlijkse landelijke verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente. Het onderzoek is uitgevoerd door bureau Lexnova en mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Economische Zaken. Van maart tot augustus konden ondernemers viawww.mkbvriendelijkstegemeente.nl hun stem uitbrengen. Op 1 oktober maakte MKB-Nederland de twaalf provinciewinnaars bekend. Daar zijn nu vier regiowinnaars van over.

Volg de MKBuzz en kom erachter bij welke van de twaalf halt wordt gehouden.

In voorgaande jaren heeft de uitreiking het nodige teweeggebracht. Gemeenten voelden zich uitgedaagd om hun dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. Deze prijs is daarmee een belangrijke waakhond die gemeenten blijft aansporen zich meer in te spannen voor het mkb.

De uitzendtijden:

• Dinsdag 22 oktober, halte 1, 09.00 - 10.00 uur