Meld je aan voor de MKBeterMeter Extra

MKBeterMeter Extra: meer informatie en concrete handvatten
Gemeenten hebben aangegeven dat ze graag meer willen weten over onderwerpen die specifiek voor hen belangrijk zijn. Daarom is de MKBeterMeter Extra ontwikkeld. Deze geeft gemeenten tegen een relatief beperkte vergoeding extra informatie, op maat gemaakt voor de betreffende gemeente. In deze versie kunnen gemeenten ook zelf vragen toevoegen. Gemeenten ontvangen:

• antwoorden op extra vragen;
  • een benchmark met andere gemeenten en met de eigen historie;
  • sterke en zwakke punten volgens de ondernemers uit de betreffende gemeente;
  • prioriteiten van de ondernemers uit de gemeente.

De mogelijkheden van de MKBeterMeter Extra staan uitgebreider beschreven in een brochure. Deze kunt u hier downloaden.

Aanmelden

Hebt u belangstelling voor de extra mogelijkheden van de MKBeterMeter of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Yannick Abrahams, adviseur bij Lexnova. Dit kan per e-mail via yannick.abrahams@lexnova.nl of telefonisch via (050) 313 11 33. Wij komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.